Η ομάδα μας

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία από το 1960 λειτουργεί ξενοδοχεία, διαφόρων ειδών καταλύματα κι επιχειρήσεις εστίασης στα Δωδεκάνησα. Πιστεύουμε ότι η ζωή είναι ένα αιώνιο ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού μας και για αυτό κάθε ταξιδιώτης χρειάζεται ένα φιλόξενο κι εμπνευστικό μέρος για να επαναφορτίσει τις μπαταρίες του. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε τον όμιλο «Divine Hotels», μια αλυσίδα τουριστικών επιχειρήσεων όπου ο ταξιδιώτης μπορεί να χαρεί τα διαλείμματα της ζωής του απολαμβάνοντας την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

Με την ποιότητα να αποτελεί πρωταρχικό μέλημα, ο όμιλος «Divine Hotels» στοχεύει στην ανάπτυξη σύγχρονων μορφών τουρισμού που θα αναδεικνύουν αποτελεσματικά τα πλεονεκτήματα του κάθε τόπου, δημιουργώντας συνάμα νέες θέσεις εργασίας. Με σεβασμό στις παραδόσεις των τοπικών κοινωνιών, με πυξίδα την αειφόρο ανάπτυξη και με συντονισμένες δράσεις αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, συνεχίζουμε να αισιοδοξούμε.

Όλοι οι συνεργάτες μας, είτε μόνιμοι είτε εξωτερικοί, μοιράζονται τον ίδιο κώδικα αξιών. Μαθαίνουν καθημερινά κι αγκαλιάζουν την καινούργια γνώση, είναι ακέραιοι, διατηρούν ανοιχτούς τους ορίζοντές τους, επιμένουν στην ευγένεια κι εμπνέονται από την αρχαία ελληνική φιλοξενία για να προσφέρουν αξιομνημόνευτη εξυπηρέτηση σε όλους τους ταξιδιώτες. Είναι όλοι τους Divine.

Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος
Ιουλία Βασιλείου-Πουλιού

Αντιπρόεδρος & Διευθύνων σύμβουλος Divine Hotels
Νίκος Πουλιού

Μέλη
Δήμητρα Μαρία Βασιλείου - Πουλιού 

Διόνη Άλκηστις Βασιλείου – Πουλιού

Συνεργάτες
Μιχάλης Χατζηστέργος – Γενικός Διευθυντής & Επικεφαλής Οικονομικών Υπηρεσιών Divine Hotels
Χρήστος Πατάκος – Γενικός Διευθυντής Patmos Aktis Suites & Spa
Iωσήφ Χατζημιχαήλ - Υπεύθυνος εφαρμογών πληροφορικής και σχεδιασμός ιστοσελίδων Divine Hotels 

Κατερίνα Κανταρζή – Marketing Manager Divine Hotels

Εξωτερικοί Συνεργάτες
Ιωάννης Παπαδημητρίου - Σύμβουλος Marketing Divine Hotels
Στέλλα Μούρτου - Γραφιστικός σχεδιασμός Divine Hotels

Ιωάννης Κυρίτσης - Υπεύθυνος πωλήσεων Patmos Aktis Suites & Spa (ΑΧΙΑ Hospitality)

Βασίλης Βογατζάς - Yπεύθυνος διασφάλισης ποιότητας Divine Hotels

Απευθείας κράτηση Κλείστε στην καλύτερη τιμή